Voetensalon Miranda

Welkom op mijn site.Ik ben Miranda, gediplomeerd pedicure sinds 2006 en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en kwaliteitsregister Procert. Ook ben ik nog altijd bezig om me verder te scholen door middel van cursussen en opleidingen om mijn clienten nog beter te kunnen helpen.Kijk gerust even rond, heb je vragen, wil je een afspraak maken of iets anders dan kan je altijd contact opnemen. 

GEEN PIN AANWEZIG!!  !!KLANTENSTOP!!
 

Contact opnemen

iStock-1213023475

Mijn specialisaties

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

Expertise 1

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Expertise 2

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

Expertise 3

Voeten verdienen aandacht!

Maar een kwart van de Nederlanders laat met regelmaat hun voeten behandelen door de pedicure. Dit terwijl de voeten het deel van het lichaam zijn die het meest worden belast. Pas als we pijn of klachten krijgen gaan we naar een pedicure, denk hierbij aan ingroeiende nagels, eelt, kloven of vervelende drukplekken. Soms is het dan al te laat en betekend dat de klachten minder snel verholpen kunnen worden.

Het advies is dan ook; Ga eerder naar de pedicure om vervelende klachten te voorkomen!

Niet onbelangrijk om te weten; Mijn salon bevindt zich aan de achterzijde van het huis, is gelijkvloers en voorzien van airco! Ik werk met een motor waar de frais met water word gekoelt wat fijn is voor de behandeling en geen "brandend" gevoel geeft.